Nieuwsbrief Milieucafe Award


 Stem op het Schop voor de Milieucafe Award!

 Biologische boerderij 't Schop en duurzaamheid.

 Volg ons ook op Facebook!

Biologische boerderij ít Schop
Esbeekseweg 2
5081 ED Hilvarenbeek
Tel. 013-505 61 56
Fax 013-505 62 96
 info@hetschop.nl
Stem op het Schop voor de Milieucafe Award!
Vijf keer per jaar wordt in Tilburg het Milieucafe gepresenteerd. In november voor de 100ste keer en voor deze gelegenheid wordt de milieucafe Award uitgeloofd voor het duurzaamste bedrijf in Tilburg e.o..
Wij zijn een van de vijf genomineerden. De overige vier zijn FujiFilm, Van Helvoirt Groenprojecten, Planty Pot BV en bioscoop Cinecitta. De uiteindelijke winnaar wordt op dinsdagavond 25 november tijdens het 100e Milieucafe in theater NWE Vorst bekendgemaakt.
Stem op ons en stuur dit door naar vrienden en bekenden a.u.b.
'http://stemmen.milieucafe.nl'
Biologische boerderij 't Schop en duurzaamheid.
Duurzaamheid is een containerbegrip en wordt vaak slechts beperkt tot een enkel item zoals lokaal geproduceerd of dierenwelzijn of energieverbruik/foodprint. Wij vinden integrale duurzaamheid belangrijk en we dragen de noodzaak daarvan zo veel mogelijk uit. In de eerste plaats door er zelf continu aan te werken.
Zie onze site!
Volg ons ook op Facebook!
Op onze website kunt u veel informatie over onze activiteiten vinden, maar we hebben ook een Facebookpagina! Daarop zetten we elke week enkele actuele info over dingen die op onze boerderij gebeuren. Op naar de 1000 volgers!
Kijk op onze FB pagina!Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.