Genomineerd voor Beste Biowinkel


 Landelijke verkiezing.

 Stem op Bestebiowinkel.nl

 

Biologische boerderij 't Schop
Esbeekseweg 2
5081 ED Hilvarenbeek
Tel. 013-505 61 56
Fax 013-505 62 96
 info@hetschop.nl
Landelijke verkiezing.
Een vakjury selecteerde 12 winkels. Winnaars mogen een jaar lang de titel ‘Beste biologische winkel 2017’ voeren en zijn zo het visitekaartje van de branche. De Verkiezing van de Beste biologische winkel is een initiatief van de Biowinkelvereniging en Bionext.
De verkiezing is de enige verkiezing in Nederland waar biologische speciaalzaken zich met elkaar kunnen meten.
Dit jaar staat het thema transparantie centraal. Op welke manier laat een winkel zien waar de producten die in de winkel liggen vandaan komen? Hoe wordt de producent belicht?
Er zijn 4 categorieën vastgesteld: boerderijwinkel, middelgrote winkel, grote winkel en webwinkel.
Bij de boerderijwinkels zijn de 3 genomineerden: landgoedwinkel Heerlijkheid Mariënwaerdt Beesd, Bioboerderij’t Schop Hilvarenbeek en het Kleinlangevelsloo - Biologisch made easy! Raalte.

Stem op Bestebiowinkel.nl
Online stemmen kan nog tot 31 december.
Bioboerderij ’t Schop is een biologische streekwinkel met eigen producten en een uitgebreid assortiment biologische producten van collegabioboeren en -tuinders uit de buurt.
Iedereen kan op de genomineerde winkels stemmen op www.bestebiowinkel.nl.
De vakjury gaat de komende weken onaangekondigd op bezoek bij de genomineerde winkels. Hun professionele oordeel wordt naast de publieksstemmen gelegd. De mening van de jury telt voor 80 % mee, de publieksstemmen voor 20 %. Het publiek kan tot 31 december 2016 stemmen en maakt kans op mooie prijzen. Uiteindelijk maakt de jury op woensdag 18 januari 2017, op de Bio-beurs in Zwolle, bekend welke winkels zich beste biologische winkel van Nederland mogen noemen.

Stem op ons én zegt het voort!
www.bestebiowinkel.nl

Bedankt,
Cécile en Jan.

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.