Pimp my farmshop en Sunday roast


 Pimp my farmshop

 Sunday Roast

 Presentatie

 Joost van d'n Ark

 

Biologische boerderij 't Schop
Esbeekseweg 2
5081 ED Hilvarenbeek
Tel. 013-505 61 56
Fax 013-505 62 96
 info@hetschop.nl
Pimp my farmshop
Onze droom zou uitkomen! Onze winkel een nieuwe look geven met hulp van echte professionals. Klaar voor de toekomst. Geweldig toch? en u kunt ons daarbij helpen door op ons te stemmen én het aan anderen door te vertellen om dat ook te doen.
Ruim 40 agrarische bedrijven hebben zich aangemeld om kans te maken op een complete restyling van hún boerderijwinkel.
Nog 5 dagen t/m 20 augustus kunt u ons helpen om in de finale te komen en daarmee kans te maken op het winnen van PIMP MY FARMSHOP. Dus zegt het voort!!!

Je kunt heel eenvoudig stemmen door 't Schop aan te klikken (je kunt stemmen met elk mailadres dat je hebt en zonder in te loggen)!!

Stem dus nu op ons svp op de volgende webpagina:
Pimp my Farmshop
Sunday Roast
‘t Schop in Britse sferen

Op zondagmiddag 17 september organiseren we samen met Joost van Roosmalen van d'n Ark, een onvervalste Sunday Roast waarbij iedereen kan aanschuiven.
In Groot-Brittannië is het een traditie dat het hele gezin op zondagmiddag naar een pub gaat om daar te genieten van een goed stuk geroosterd vlees met volop seizoensgroenten. Deze sfeer en die traditie wordt nu naar Hilvarenbeek gehaald.
Eerder dit jaar is ’t Schop samen met De Regte Heijden uit Riel, Tuin de Es uit Haaren en Sprankenhof uit Udenhout een samenwerking aangegaan om nog meer mensen te kunnen laten proeven wat er voor mooie ingrediënten en producten van de Brabantse bodem komen. Deze vier biologische bedrijven willen de voedselketen écht uitdagen en doen dat onder andere door aanschuifmaaltijden onder de noemer #bodemschatten te organiseren. Van ieder van deze bedrijven worden tijdens de bijeenkomsten de ingrediënten gebruikt die op dat moment van het land, uit de kas of uit de stal komen en zijn dan ook 100% bio.

Op 17 september wordt u verwelkomd met een lekker Brabants biertje waarna boer Jan van den Broek u tijdens een korte toer zijn filosofie achter het biologisch boeren uit de doeken doet. Terwijl u rondloopt zal Slow Food Alliantie chef Joost van Roosmalen al zorgen voor een bijzonder gerechtje. Eenmaal terug van de rondleiding is een lange tafel voor u gedekt en kunt u genieten van diverse bereidingen van het rundvlees van ’t Schop met een keur aan de mooiste seizoensgroenten. De middag wordt afgesloten met een typisch Brits dessert met een dikke Brabantse knipoog.
Zoals in Groot-Brittannië is ook in Hilvarenbeek de middag bedoeld voor het hele gezin.
Inschrijven voor deze Sunday Roast kan in de winkel van ’t Schop, de andere deelnemende bedrijven, of via Sundayroast@hetschop.nl

De kosten bedragen € 29,50 per persoon. Kinderen tot 6 jaar kunnen gratis aanschuiven en voor de kinderen tot 12 jaar bedragen de kosten € 10,-.

Presentatie
Bodemschatten!!!
Joost van d'n Ark
D'n Ark

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.