" rel="stylesheet">
't Schop
NederlandsEnglish
spacer

Nieuwe recepten met onze producten.

Eet verantwoord, gezond en met de seizoenen mee!

Thaise salade met biefstuk en mango.14-09-2016
Frisse salade met komkommer, mango en tauge met gebakken biefstuk en een oosterse dressing!!


Aspergerisotto!!01-06-2016
De asperge tijd is alweer even aan de gang en dat is een goede reden voor een nieuw recept. Daarom hebben we gekozen voor aspergerisotto met zeekraal. (Bron: Trouw 28/05/'16)
In de winkel zijn asperges van fam. Jonkers, Oirschot Organics te koop!


Pasta met posteleinpesto01-03-2016
Zelfs in deze koude maanden wil er nog wel wat groeien in onze koude kas!
Winterpostelein bevat meer ijzer dan spinazie en kan op vele manieren worden gebruikt: als salade met appel en noten, gestoofd of als stamppotje.
Deze week een lekkere pesto, die je met een pasta kunt eten maar ook lekker is bij een stokbroodje..


Vitello Tonato19-05-2014
Heel erg lekker om buiten te eten!
Deze keer niet met kalfsvlees, maar met rosbief van ’t Schop!!!!


Superfood van eigen bodem.24-03-2014
BOERENKOOLSALADE MET BLAUWSCHIMMELKAAS
Boerenkool is een van de gezondste groenten ter wereld; bevat veel vitamines, meer vitamine C bijvoorbeeld dan een sinaasappel. Ook bevat het calcium, kalium, magnesium, fosfor, ijzer, koper en mangaan. Daarnaast ook veel vezels en plantaardige eiwitten.
Vandaar deze week nog een heerlijke salade met deze super groente!!!!


Stoofvlees met Trappist27-02-2014
Carnaval, we zijn er bijna. Kriebelt het bij jullie al? Het is altijd belangrijk om een goede bodem te leggen. Daarom deze week een recept voor een typisch carnavalsgerecht uit het krantje van De Pezerikken (Hilvarenbeek).


Pastinaak-appelsoep 23-02-2014
Jullie hadden nog een recept van de week tegoed! Pastinaak, al bekend bij iedereen? Een heerlijk zoet, anijsachtig smakend groentje waar je puree en chips en veel meer mee kunt maken. Of deze lekkere soep, die wij de Europese journalisten woensdag ook voorgeschoteld hebben!


Witte kool met kip en taugé06-02-2014
Proberen jullie ook weleens de biologische kip die wij verkopen in de winkel? Veel smakelijker dan zo'n sneu plofkipje.
Deze week dus een recept met... je raadt het al: kip. En witte kool uit de moestuin die we in de kelder hebben bewaard. Hier komt 'ie:



Paksoi met biefstuk voor 2 personen23-01-2014
Hier een lekker (slank) recept, de eerste van het nieuwe jaar! Deze week zijn er weer volop biefstukjes in de winkel, vandaar dit recept. Eet smakelijk!



SPRUITJES MET GEROOKTE SPEKBLOKJE EN CHAMPIGNONS07-12-2013
Het recept van deze week gaat over... spruiten! Er staan er nog heel wat in de tuin en ze zijn extra lekker na dat nachtvorstje!
Kom eens zo’n stammetje halen, je zult verbaasd zijn hoeveel spruitjes eraf komen.



Gevulde peren met blauwschimmelkaas20-11-2013
Het recept van de week is deze keer een voorgerecht, met heerlijke peren en walnoten. Hier hebben we ze van eigen erf. Misschien alvast een idee voor Kerst? Daar gaan we toch voorzichtig eens aan denken...



Stoofpeertjes in rode wijn08-11-2013
Met al die regen van de afgelopen tijd hebben we hier een recept om vrolijk te maken. Slowcooking met een heerlijk resultaat. En we hebben natuurlijk alle ingrediënten in de winkel. Peren van onze eigen bomen!



eko
facebook spacer retweet spacer linkedin
spacer
Nieuws

De lekkerste recepten van het seizoen, met ingrediënten uit onze winkel.

spacer
spacer
‘t Schop   ·   Esbeekseweg 2   ·   5081 ED Hilvarenbeek   ·   Tel. 013-505 61 56   ·   Fax 013-505 62 96   ·   info@hetschop.nl