" rel="stylesheet">
't Schop
NederlandsEnglish
spacer

Nieuwe recepten met onze producten.

Gevulde peren met blauwschimmelkaas
Nodig:
4 handperen
100 g. blauwschimmelkaas
1 stengel groenselderij (ongebleekte bleekselderij)
1 eetl. gehakte walnoten
1 eetl. honing
1 theel. gedroogde tijm
veldsla en/of rucola.

Werkwijze:
Kaas verkruimelen. Groenselderij heel fijn snijden. Noten fijn hakken.
Kaas, groenselderij, noten en tijm mengen met honing. Grill voorverwarmen.
Peren in de lengte halveren. Klokhuis verwijderen met een bolletjessteker of een scherp mesje. Peren in een ovenschaal leggen en vullen met het kaasmengsel. Peren ongeveer 5 min. grillen.
Op een bedje van sla en halve walnoten serveren.
Terug naar overzicht...
eko
facebook spacer retweet spacer linkedin
spacer
Nieuws

De lekkerste recepten van het seizoen, met ingrediënten uit onze winkel.

spacer
spacer
‘t Schop   ·   Esbeekseweg 2   ·   5081 ED Hilvarenbeek   ·   Tel. 013-505 61 56   ·   Fax 013-505 62 96   ·   info@hetschop.nl