" rel="stylesheet">
't Schop
NederlandsEnglish
spacer

Nieuwe recepten met onze producten.

Koude Komkommersoep
Koude komkommersoep:

Je hebt nodig
1/2 komkommer, geschild
1/2 el olijfolie
1 sjalot, gesnipperd
4 takjes verse munt
2 el volle yoghurt 250 ml
groentebouillon

Hoe bereid je de komkommersoep
• Snijd de komkommer over de lengte doormidden en haal de zaadlijsten eruit.
• Snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit de olie in een pan en fruit het sjalotje.
• Voeg de komkommer en de bouillon toe en laat alles op een matig vuur 5 min. zacht koken.
• Voeg peper en zout naar smaak toe. Neem de pan van het vuur. Hak de helft van de munt fijn en
voeg deze toe.
• Pureer het geheel met de staafmixer of keukenmachine, meng de yoghurt erdoor en laat de soep in
ca. 3 uur in de koelkast koud worden.
• Serveer de soep in glaasjes en garneer met een blaadje munt en eventueel wat Hollandse garnaaltjes.

Terug naar overzicht...
eko
facebook spacer retweet spacer linkedin
spacer
Nieuws

De lekkerste recepten van het seizoen, met ingrediënten uit onze winkel.

spacer
spacer
‘t Schop   ·   Esbeekseweg 2   ·   5081 ED Hilvarenbeek   ·   Tel. 013-505 61 56   ·   Fax 013-505 62 96   ·   info@hetschop.nl