" rel="stylesheet">
't Schop
NederlandsEnglish
spacer

Nieuwe recepten met onze producten.

Pasta met posteleinpesto
Ingredi�nten:

250 gram winterpostelein
50 gram walnoten
een stukje oude kaas van 150 gram
2 teentjes knoflook, gepeld
1 dl olijfolie extra vierge
200 gram spaghetti

Bereidingswijze:

- Snijd de worteltjes van de postelein af. Was de groente in ruim koud water;
net zolang tot al het zand is verwijderd. Droog de postelein in een sladroger.

- Rooster de walnoten in een droge koekenpan goudbruin en krokant.
Rasp boven een kommetje ongeveer 2 eetlepels van het stuk kaas af.

- Houd een handje postelein achter voor de garnering; pureer in de keukenmachine
de rest van de groente samen met de walnoten, geraspte kaas,
knoflook en olijfolie tot een mooie dikke, saus.

- Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Giet de spaghetti
af. Roer de pesto en de rest van de postelein door de warme spaghetti.
Verdeel de spaghetti over vier voorverwarmde diepe borden. Maak met
een dunschiller enkele kaaskrullen van de rest van het stukje kaas en strooi
die over de pasta.

Terug naar overzicht...
eko
facebook spacer retweet spacer linkedin
spacer
Nieuws

De lekkerste recepten van het seizoen, met ingrediënten uit onze winkel.

spacer
spacer
‘t Schop   ·   Esbeekseweg 2   ·   5081 ED Hilvarenbeek   ·   Tel. 013-505 61 56   ·   Fax 013-505 62 96   ·   info@hetschop.nl