" rel="stylesheet">
't Schop
NederlandsEnglish
spacer

Nieuwe recepten met onze producten.

Pastinaak-appelsoep
Ingrediënten:
1 ui, gesnipperd
2 pastinaken, in kleine stukken gesneden
1 moesappel, in partjes
2 eetl. olie
2/3 liter groente of (kippen)bouillon
1/2 eetl. mosterd
peper en zout
crème fraîche


Bereidingswijze:
Fruit de ui in de olie,voeg daarna de stukken pastinaak en appel toe en smoor het mengsel 3 min. Voeg hete bouillon (of heet water met bouillonpoeder) toe en laat 15 min. koken. Pureer de soep met een staafmixer of door een grove zeef. Voeg mosterd, peper en zout toe en roer goed door elkaar. Verwarm de soep nog even (verdun de soep naar wens met water). Haal de pan van het vuur en meng vlak voor het opdienen de crème fraîche erdoor. Serveertip: Opdienen met geroosterde en grof gehakte hazelnoten erover gestrooid.
Terug naar overzicht...
eko
facebook spacer retweet spacer linkedin
spacer
Nieuws

De lekkerste recepten van het seizoen, met ingrediënten uit onze winkel.

spacer
spacer
‘t Schop   ·   Esbeekseweg 2   ·   5081 ED Hilvarenbeek   ·   Tel. 013-505 61 56   ·   Fax 013-505 62 96   ·   info@hetschop.nl