" rel="stylesheet">
't Schop
NederlandsEnglish
spacer

Nieuwe recepten met onze producten.

Stoofvlees met Trappist
Nodig:
500 gr. runderstoofvlees in blokjes
1 runderbouillonblokje
Boter
3 grote uien gesnipperd
1 flesje Trappist
1 plak peperkoek
1 theelepel mosterd
1 eetlepel appelstroop
2 eetlepels bloem
peper en zout
Laurierblad

Werkwijze:
Kruid het vlees met peper en zout.
Smelt de boter in een diepe braadpan en voeg het rundvlees toe.
Als het vlees is dichtgeschroeid, meng dan de bloem door het vlees.
Voeg de uien toe en bak deze lichtbruin, daarna afblussen met Trappistenbier.
Aanvullen met lauw water zodat het vlees net onder staat.
Voeg de peperkoek, mosterd, appelstroop, laurier en bouillonblokje toe.
Laat dit op een klein vuur pruttelen met de deksel op de pan tot het vlees zacht is.
Terug naar overzicht...
eko
facebook spacer retweet spacer linkedin
spacer
Nieuws

De lekkerste recepten van het seizoen, met ingrediënten uit onze winkel.

spacer
spacer
‘t Schop   ·   Esbeekseweg 2   ·   5081 ED Hilvarenbeek   ·   Tel. 013-505 61 56   ·   Fax 013-505 62 96   ·   info@hetschop.nl