" rel="stylesheet">
't Schop
NederlandsEnglish
spacer

Nieuwe recepten met onze producten.

Witte kool met kip en taugé


Ingrediënten:
1/2 witte kool
1/2bakje taugé
1 ui
200 g kipfilet
1/2 theel. komijnzaad
een scheutje tamari
vers gemalen peper
zeezout naar smaak
olijfolie

Bereidingswijze: Ui schillen, op de wortelkant neerzetten en halveren. Beide helften met de lijnen van de ui mee in smalle partjes snijden en fruiten in olie. Komijnzaad toevoegen. Kool in smalle reepjes snijden, met een klein scheutje water toevoegen aan de uien en in ongeveer 10 min. gaar stoven. Kipfilet in stukjes snijden of knippen met een schaar en krokant en gaar bakken in olie. Taugé de laatste 2 à 3 min. met de kool meestoven. Kip aan de groenten toevoegen en het gerecht op smaak brengen met tamari, peper en eventueel zout. Lekker met rijst.
Terug naar overzicht...
eko
facebook spacer retweet spacer linkedin
spacer
Nieuws

De lekkerste recepten van het seizoen, met ingrediënten uit onze winkel.

spacer
spacer
‘t Schop   ·   Esbeekseweg 2   ·   5081 ED Hilvarenbeek   ·   Tel. 013-505 61 56   ·   Fax 013-505 62 96   ·   info@hetschop.nl